Skärgårdsfesten  2017

Skärgårdsfesten  2016

Under årets Skärgårdsfest så var vårt förbund representerade med 4 personer för att genomföra en rekryteringskampanj för att se om det fanns något intresse bland ungdomar här nere till att börja samla frimärken, och nog fanns det intresse alltid, för under hela evenemanget så fick vi i Karlskrona Frimärksungdom hela 49 stycken nya medlemmar, helt underbart! Ni ska verkligen känna er varmt välkomna till oss i KFU och hoppas att ni finner vår hobby lika spännande, utvecklande och givande som jag har gjort under alla de år jag varit med. Syns nere i klubblokalen!


Med vänliga frimärkshälsningar

Jesper Magnusson, sekreterare i KFU

Höstmässa 

I skrivande stund så har vi precis passerat helgen med den årligt återkommande Höstmässan som arrangeras av vår moderklubb Karlskrona Filatelistklubb  på Militärhemmet i Karlskrona. Självklart var vi från Karlskrona Frimärksungdom där och hjälpte till, och denna gång var även Sveriges Frimärksungdom närvarande och gav ut gåvor till de barn och ungdomar som kom förbi.


Vi lyckades med att värva 2 nya medlemmar till ungdomsklubben viilket är speciellt kul, vi vill passa på att välkomna dessa till vår förening och hoppas att de ska trivas!